CAMISETAS PINTADAS A MANO CON HISTORIA PARA MIS AMIGOS DE LA UNIVERSIDAd


 Con mucho cariño para mis mas mejores amigos que conocí en la Univesidad, aparte de tener una carrera, me dejo cosas mejores esta étapa vital, entre ellas a Marga y David. Les preparé un cuento con las camisetas especiales y únicas para ellos. Aquí os lo dejo.


Once Upon a time, un noi i dos noies es van conèixer a la universitat. Tots tres eren especials, estudiaven carreres (àrab, alemany i portuguès) pel gust de fer-les o simplement divertir-se. Tots tres es van mirar i com per l’art de la màgia sobre tot de la lluna, van ser inseparables. Però aquest inseparable no vol dir que estaven tots els dies plegats, no. Vol dir que s’entenien, que en moments dolents es recolzaven i en moments bons ho celebraven, es a dir, eren amics.
Per posar un exemple, tots ens en recordem del “francès”...”de l’aspirador”... d’aquella persiana baixada (je,je...) dels moments de festes a casa d’algú...Però també ens en recordem de trucar-nos, de dir-nos la veritat, de desitjar-nos el millor.
El “The End” no existeix, perque ens estimem tal com som i perqué sobre tot hi ha un respecte i admiració per l’altre. Això li diuen AMISTAT.
To be continued...

    











Comentarios

Entradas populares de este blog

PERSONAS MÁGICAS A MI LADO, FELIZ NAVIDAD 2019 Y PROSPERO 2020